Bli coach hos ViktVäktarna
Start Bli Coach Våra coacher berättarEnstaka sida

Våra coacher berättar om sitt uppdrag hos ViktVäktarna

Läs våra coachers egna berättelser om vad det innebär att vara coach hos WW ViktVäktarna. Många kombinerar coacharbetet med annan verksamhet!

Coach Monica

Jag älskar mötet med människor, det ger mig energi och inspiration. Det betyder mycket för mig att få lyssna och stötta medlemmarna och tillsammans skapa en hälsosam livsstil.

Eftersom vi alla är olika så ser även viktresan olika ut och det är både utmanande och kul. I mötet med medlemmarna har jag lärt mig mycket om mig själv, lärdomar som jag har nytta av både privat och på jobbet. Med andra ord både utvecklas jag enormt mycket och har samtidigt väldigt roligt på jobbet.

Jag har själv gjort en viktresa som gör att jag lättare hanterar mina egna beteende och har hittat rutiner som hjälper mig. Vi kan alla förändras och utvecklas och att göra det tillsammans gör det roligare.

/ Monica

Coach Jennifer

För mig är att vara coach på WW ViktVäktarna inte ett uppdrag, det är en livsstil. Jag blir glad av att se mina medlemmar lyckas.

Jag coachar både på plats i min egna lokal, men också genom livesända Workshops via Zoom. Jag hjälper medlemmarna med att uppnå en mer hälsosam livsstil. Att vara coach hos WW ViktVäktarna är en investering som ger energi, inspiration och framgång.

/ Jennifer

Coach Linnea

Kombinationen av ett stort hälsointresse och erfarenhet av att själv gjort en viktresa med WW ViktVäktarna lockade mig till jobbet som coach.

När jag tog steget och fick den interna utbildningen, lärde jag mig vad det innebär att ha en enskild firma och ha ett ”jobb” som ger energi. Då insåg jag hur mycket det ger mig tillbaka på många olika sätt.

Att få träffa medlemmarna med olika bakgrund och att få inspirera, coacha och bli inspirerad varje vecka gör det till ett mycket upplyftande arbete. Det finns flera arbetsuppgifter inom coachyrket: att vara entreprenör, säljare, administratör, att arbeta med sociala medier och att vara coach antingen i digitalt forum eller på fysiska Workshops. På så sätt är det ett mycket varierat och intressant arbete.

/ Linnea

Coach Ulrika

Våren 2018 blev jag medbjuden att följa med på WW ViktVäktarnas träningsresa som coachande medlem. Jag hade själv gjort en hälsoresa och rest in i ” landet lagom ” som jag brukar säga. Jag har äntligen hittat balans i mitt sätt att äta och även sättet att träna på. Det var efter den resan som jag bestämde mig för att utbilda mig till coach.

Det är snart 4 år sen jag hade min första Workshop som coach i Täby där jag har egen lokal och träffar mina underbara medlemmar varje torsdag. Att få följa med på medlemmarnas resa, allt från sitt sätt att se på mat och den mentala utvecklingen går inte beskriva med ord.

Varje medlem har sin egen resa, sitt egna sätt att skapa en hållbar livsstil med WW ViktVäktarnas program och att jag som coach får följa med och glädjas i denna förändring är en ynnest.

Jag har min lokal där jag bor och det förenklar mitt liv då jag även har annat heltidsjobb och barn som ska hämtas från skolan. Jag ser alltid fram emot torsdagar då jag tar emot mina fantastiska medlemmar! Drivs du också av att inspirera människor till förändring och vill peppa människor att våga ta klivet till förändring, så tycker jag att du ska jobba som coach inom WW Viktväktarna.

/ Ulrika